1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα φινόκιο. Προσθέτετε τα λευκά μέρη από τα πράσα ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες. Τα τσιγαρίζετε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
2. Προσθέτετε το σκόρδο ψιλοκομμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Ενώνετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!