1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Στρώνετε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και απλώνετε πάνω τις φέτες ζαμπόν. Ψήνετε στο φούρνο για 4΄ έως 5΄, ώσπου να γίνουν τραγανές. Τις βγάζετε και τις κρατάτε σε θερμοκρασία δωματίου.
2. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα ζυμαρικά, ανακατεύοντάς τα λίγο για να μην κολλήσουν. Τα βράζετε al dente (ανάλογα με το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία).
3. Σε ένα τηγάνι βάζετε το λάδι να ζεσταθεί και σπάτε μέσα τα αβγά. Μην τα αφήσετε πολλή ώρα, γιατί το ασπράδι πρέπει να είναι ακόμα ρευστό.
4. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά, τα σουρώνετε και τα βάζετε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε. Ρίχνετε μέσα τα τηγανισμένα αβγά και τα ανακατεύετε με τα ζυμαρικά. Σπάτε με τα χέρια τις τραγανές φέτες ζαμπόν και τις ρίχνετε από πάνω. Τα σερβίρετε ζεστά, πασπαλισμένα με τριμμένη παρμεζάνα και πιπέρι.