Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
μισό κιλό κιμά αοπό χοιρινό ή αρνί
3/4 φλιτζάνι ψωμί
1 μεγάλο αβγό
1/2 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 φλιτζάνι γάλα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι αλεύρι
Εκτέλεση:
1.Σε ένα μπολ ανάμιξε τον μοσχαρίσιο κιμά, το χοιρινό, το ψωμί, το αβγό, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, τη μέντα, την ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα.
2.Ανακάτεψε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
3.Πλάσε σε κεφτεδάκια 2 ιντσών.
4.Προθέρμανε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και γύρισε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
5.Ρίξε τα κεφτεδάκια στο αλεύρι και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι.
6. Μαγείρεψε από κάθε πλευρά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.