Υλικά:
1 1/4 φλιτζάνια μπισκότα, τριμμένα μπισκότα
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
1 φλιτζάνι κρεμώδες φυστικοβούτυρο
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 συσκευασία μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση:
1. Ανακάτεψε τα σπασμένα μπισκότα με τη κρυσταλλική ζάχαρη και στη συνέχεια ρίξε το λιωμένο βούτυρο και ζύμωσε.
2. Τοποθέτησε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ταψί και άπλωσέ το καλά, ώστε να το καλύψει εντελώς. Σκέπασέ το ταψί με μια διαφανή μεμβράνη και βάλε το στο ψυγείο για παγώσει.
3. Χτύπησε στο μίξερ το φυστικοβούτυρο, το τυρί κρέμα και την ζάχαρη άχνη και μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, πρόσθεσε το μείγμα πάνω από την βάση της τάρτας.
4. Τέλος, άπλωσε ομοιόμορφα πάνω από την κρέμα, την μαρμελάδα φράουλα και βάλε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες, ώστε να κρυώσει καλά.