Υλικά:
200 γραμμ. κινέζικα noodles
2-3 κ.σ. σόγια σος
1 καρότο
1 πιπεριά
1 κρεμμύδι
150 γραμμ. κοτόπουλο ή μοσχάρι
βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνετε νερό και βράζετε τα noodles για 2-3′ σε μέτρια φωτιά και ανάλογα με το πάχος των noodles.
2. Βουτυρώνετε ένα βαθύ τηγάνι ή ένα wok για να καραμελώσετε τα υλικά.
3. Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και προσθέτετε το καρότο και την πιπεριά.
4. Κόβετε το κοτόπουλο ή το κρέας σε λεπτές φέτες και το προσθέτετε στο τηγάνι.
5. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το προσθέτετε στο τηγάνι. Μαγειρεύετε φροντίζοντας να μείνει λίγο τραγανό.
6. Κόβετε την πιπεριά σε κυβάκια και τα προσθέτετε.
7. Προσθέτετε τα noodles στο wok και τα τσιγαρίζετε και στην συνέχεια προσθέτετε την σόγια σος.
8. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε αμέσως.