Ντιπ με σέλερι
Υλικά για 1 μπολ
1/2 σέλερι
100 γραμμ. γιαούρτι
1 κ.γ. Μουστάρδα
μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:
1. Κόβετε το σέλερι σε φέτες και μετά σε στικ. Τα βράζετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε, ρίχνετε από πάνω κρύο νερό και τα σκουπίζετε. Τα λιώνετε στο μπλέντερ.
2. Ανακατεύετε το σέλερι με το γιαούρτι και τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνετε. Σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και συνοδεύετε με νάτσος ή κριτσίνια.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!