H bubble pizza έχει μαλακά μαξιλάρια ζύμης που έχει είναι βουτηγμένα στην σάλτσα, το πεπερόνι και τυρί. Με λίγα λόγια αυτά τα τα τρία υλικά δημιουργούν την πιο νόστιμη εναλλακτική pizza.
Υλικά:
Ένα ζυμάρι κομμένο σε τέταρτα
1 φλιτζάνι σάλτσα για πίτσα
1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνας
1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
1 φλιτζάνι πεπερόνι κομμένο στα τέταρτα
2 φλιτζάνια επιπλέον τυρί της επιλογής σας
Εκτέλεση:
Προθέρμανε το φούρνο στους 350 βαθμούς. Άλειψε ένα ταψί 9 × 13 ιντσών με λάδι.
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους να ανακάτεψε τα κομμάτια ζύμης, τη σάλτσα πίτσας, το τυρί παρμεζάνας, το ιταλικό καρύκευμα, το σκόρδο και το πεπερόνι.
Κάνε ένα ομοιόμορφο στρώμα με τα υλικά στο κάτω μέρος του ταψιού. Γεμίστε με επιπλέον τεμαχισμένο τυρί της επιλογής σας και ψήστε για 15-20 λεπτά ή έως ότου μαγειρευτούν τα κομμάτια ζύμη με το τυρί.