Αυτό το χοιρινό με μουστάρδα μέλι και σκόρδο είναι τρέλα

Αυτό το χοιρινό λιώνει στο στόμα.

Elle 14 Ιουλ. 21
Αυτό το χοιρινό με μουστάρδα μέλι και σκόρδο είναι τρέλα

Υλικά:

2 κιλά χοιρινό φιλέτο
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές της σούπας μέλι
3 Σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
Φρέσκο ​​μαϊντανό για γαρνιτούρα

χοιρινό

Εκτέλεση συνταγής:

Κόψε το λίπος από το χοιρινό και άλειψε το με αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα μικρό μπολ χτύπα το ελαιόλαδο, την μουστάρδα Dijon, το μέλι και το σκόρδο. Με ένα πινέλο άλειψε την μισή σάλτσα στο χοιρινό.

Προθέρμανε τη σχάρα σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Πρόσθεσε το χοιρινό στη σχάρα.

Μαγείρεψε για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι το χοιρινό να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 145 βαθμών.

Στο τέλος άλειψε την υπόλοιπη σάλτσα πάνω από  το χοιρινό και σέρβιρε με ψιλοκομμένο μαϊντανό προαιρετικά.

Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT