Η ιστορία ξεκινά από το 1902, όπως γράφει και το μάρμαρο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Παπαγιάννη που καλλιεργεί τα αμπέλια της στο Διόνυσο εδώ και 5 γενιές. Άλλωστε η περιοχή του Διονύσου έχει τεράστια ιστορία στην παραγωγή κρασιού εδώ και τέσσερις χιλιετίες. Σήμερα ο Βασίλης Παπαγιάννης και η κόρη του Μαριλένα, σεβόμενοι την οινοποιητική παράδοση του τόπου και της οικογένειας, παράγουν οίνους που εκφράζουν καθαρά τις ποικιλίες και τα αμπελοτόπια της Αττικής.
Info: Λεωφ. Μαραθώνος 3, Παλλήνη, τηλ.: 210 6031020, www.topatitiri.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!