Menu

Έτοιμες για οικογενειακές διακοπές; Προστατεύστε το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής σας

Για κάθε μαμά προτεραιότητα έχει μόνο η ασφάλεια του παιδιού της. Αυτή είναι και η βασική αρχή της Inglesina που με τα συστήματα μεταφοράς της φροντίζει για τις ασφαλείς μετακινήσεις του μωρού σας. Έως τις 31 Ιουλίου, επωφεληθείτε από τις Safety Days και επιλέξτε το δώρο σας.


Τα ταξίδια με το μωρό μας μπορούν να κρύβουν πολλές προκλήσεις. Μια από τις μεγαλύτερες είναι φυσικά η ασφάλειά του κατά τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείτε, αφού αυτό το σκοπό έχει αναλάβει η Inglesina. Και επειδή σκέφτεται πάντα τους γονείς, τους κάνει ένα μοναδικό δώρο.

Έως τις 31 Ιουλίου 2019, με την αγορά ενός συστήματος μεταφοράς Aptica ή Quad, στα επίσημα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, μπορείτε να συμμετέχετε στην προωθητική ενέργεια της Inglesina, Safety Days, με τα παρακάτω δώρα:

1. Εάν αγοράσετε το σύστημα μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cab, παίρνετε δώρο το κιτ SuperSafety, που αποτελείται από:
-Βάση αυτοκινήτου Cab
-Κιτ αυτοκινήτου για πορτ-μπεμπέ

2. Εάν αγοράσετε σύστημα μεταφοράς με παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size, έχετε έκπτωση στο κιτ i-Size:
-50€ στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size*
-50€ για την αγορά του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Darwin Toddler i-Size**, το οποίο τοποθετείται στη βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size, που έχετε ήδη προμηθευτεί. Η έκπτωση θα
εφαρμοστεί εφόσον κατοχυρωθεί το σύστημα μεταφοράς που προμηθευτήκατε στο www.inglesina.gr, στην υποκατηγορία «Καταχώρηση Προϊόντος», μέσα σε διάστημα 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη. Το κουπόνι αξίας 50€ για την αγορά του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου Darwin Toddler i-Size λαμβάνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την έγγραφή σας. Από τον Σεπτέμβριο 2019 και μέχρι τον Δεκέμβριο 2020, μπορείτε να προσκομίσετε το εκπτωτικό κουπόνι στο κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το σύστημα μεταφοράς, ώστε να εφαρμοστεί η έκπτωση.

Ποια είναι όμως αυτά τα χαρακτηριστικά που τοποθετούν τα συστήματα μεταφοράς της Inglesina στην κορυφή της προτίμησης των γονιών;

Το Aptica είναι τo τελευταίο μοντέλο της Inglesina, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που συνδυάζει το απαράμιλλο στυλ με την άνεση του μωρού και την πρακτικότητα για τους γονείς. Κλείνει με τη θέση τοποθετημένη σε αυτό είτε με φορά προς τον γονέα είτε με φορά προς τον δρόμο και στέκεται όρθιο από μόνο του όταν είναι κλειστό, χωρίς το ύφασμα ή η χειρολαβή να ακουμπάνε στο έδαφος.

Το Quad είναι το καρότσι που παρέχει βόλτες «παντός εδάφους» σε απόλυτη χαλάρωση. Η μεγάλη και άνετη θέση του καροτσιού είναι εξαιρετικά βολική και είναι εξοπλισμένη με σύστημα εξαερισμού. Ο σκελετός περιλαμβάνει αμορτισέρ, με μεγάλους τροχούς από πολυουρεθάνη, για την αντιμετώπιση των λιθόστρωτων ιστορικών κέντρων ή των δύσβατων μονοπατιών στις αποδράσεις μακριά από το σπίτι, με το παιδί να κάθεται τόσο αναπαυτικά όσο σε μία πολυθρόνα.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκίνητου Cab, εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44 / 04, είναι πρακτικό στη μεταφορά χάρη στο λιγοστό του βάρος (μόνο 4,4 κιλά). Επιπροσθέτως, μπορεί να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί εύκολα από τη βάση αυτοκινήτου, το stand up ή το σκελετό. Το εργονομικό του σχήμα, η ευρύχωρη θέση του και η γωνία ανάκλισης το καθιστούν εξαιρετικά άνετο για το μωρό, που θα κάθεται σε σωστή στάση ακόμα και κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του χάρη στο πρόσθετο μαξιλάρι – μειωτή που υποχωρεί στα σημεία πίεσης κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού, ώστε να προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του μωρού.

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size, εγκεκριμένο σύμφωνα με το νέο πρότυπο ECE R129 I-Size, είναι εξοπλισμένο με βάση Isofix και συνοδεύει το μωρό από τη γέννηση μέχρι τα 75 εκ. σε ύψος. Είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο πλευρικό σύστημα προστασίας από τα χτυπήματα, ώστε να πληρούνται τα αυστηρά κριτήρια ασφαλείας. Είναι ελαφρύ και τοποθετείται εύκολα από το αυτοκίνητο στο σκελετό και στο stand up. Είναι εξαιρετικά άνετο για το μωρό χάρη στο εργονομικό του σχήμα, την ευρύχωρη θέση του και τη γωνία ανάκλισής του. Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, το πρόσθετο μαξιλάρι – μειωτής, που υποχωρεί στα σημεία πίεσης κατασκευασμένο από διαπνέον μαξιλαράκι από λύκρα, βοηθά το μωρό να κάθεται σε σωστή στάση.

Δώρα ανάλογα με την επιλογή παιδικού καθίσματος
Η βάση αυτοκινήτου για το παιδικό κάθισμα Cab είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την εύκολη τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος.
Το κιτ αυτοκινήτου για το πορτ-μπεμπέ είναι ιδανικό για τη διασφάλιση της άνεσης και της απόλυτης ασφάλειας του παιδιού σας ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.
Η βάση i-size διαθέτει πιο άμεση και εύκολη εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος Darwin Infant, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το επόμενο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Toddler. Το Darwin Toddler είναι το νέο παιδικό κάθισμα i-Size που ακολουθεί το Darwin Infant, σε συνδυασμό με τη βάση Darwin i-Size, και είναι κατάλληλο προς χρήση μέχρι την ηλικία των 4 ετών. Είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το τελευταίο ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129. Σας επιτρέπει να ταξιδεύετε με φορά αντίθετη από αυτή της κίνησης του αυτοκινήτου μέχρι την ηλικία των 4 ετών και διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στο μωρό σας χάρη στην ευρύχωρη θέση του και στις διαφορετικές ρυθμίσεις του.

* Η προτεινόμενη λιανική τιμή της βάσης Darwin i-Size ανέρχεται σε 199€.
** Η προτεινόμενη λιανική τιμή του νέου παιδικού καθίσματος Darwin Toddler
i-Size, που ακολουθεί το Darwin Infant, ανέρχεται σε 289€, διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο 2019.

Επισκεφτείτε το safetydays.inglesina.gr για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ