Υλικά:
200 γραμμ. νιφάδες βρώμης
60 γραμμ. κολοκυθόσπορους
80 γραμμ. ανάμεικτοι ξηροί καρποί (κάσιους, φουντούκια, καρύδια…)
40 γραμμ. αμύγδαλα φιλέ
2 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
4 κ.σ. λάδι καρύδας, λιωμένο
2 ασπράδια αυγών χτυπημένα μέχρι να αφρίσουν
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C και απλώνετε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.
- Βάζετε όλα τα στεγνά υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύετε καλά.
- Στο ίδιο μπολ προσθέτετε το λάδι καρύδας και ανακατεύετε καλά ώστε να πάει παντού.
- Προσθέτετε τα χτυπημένα ασπράδια και ανακατεύετε καλά ακόμη μια φορά.
- Απλώνετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε για περίπου 30′ μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρετε με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα για πρωινό ή σνακ.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!