Μαγειρεύετε για 10΄ στον ατμό τα λαχανικά: 2 στρογγυλά κολοκύθια, 2 ντομάτες, 2 μικρές μελιτζάνες και 2 κρεμμύδια. Κόβετε το καπάκι από τα λαχανικά και βγάζετε τη σάρκα τους αφήνοντας περίπου 1 χιλ. Σε ένα σκεύος σοτάρετε για 10΄ σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο τη σάρκα των λαχανικών. Το αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε 2 στήθη κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές λωρίδες, 2 κ.σ. μυρωδικά της επιλογής σας ψιλοκομμένα, 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και τριμμένο μοσχοκάρυδο. Γεμίζετε με το παραπάνω μείγμα τα λαχανικά και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο ταψί, με τα καπάκια δίπλα τους. Τα αφήνετε να ψηθούν για 30΄ στους 1800 C και τα σερβίρετε ζεστά, χλιαρά ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!