Υλικά:
4 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια φρέσκα μανιτάρια, ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
3 αυγά, καλά χτυπημένα
Εκτέλεση:
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίξε 3 1/2 φλιτζάνια από το ζωμό του κοτόπουλου, την σόγια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια και άφησέ τα να βράσουν. Σε ένα μικρό μπολ πρόσθεσε το κορν φλάουερ και τον υπόλοιπο ζωμό κοτόπουλου και ανακάτεψε καλά. Μόλις ομογενοποιηθεί, ρίξε το μείγμα μέσα στη σούπα. Χαμήλωσε την φωτιά και άφησε την σούπα να σιγοβράζει.
2. Ανακατεύοντας διαρκώς, άρχισε να προσθέτεις σταδιακά τα αυγά στην καυτή σούπα. Μόλις η σούπα αρχίζει να «δένει», αφαίρεσέ την από την φωτιά.
Περισσότερες συνταγές στο: therecipecritic.com.