Υλικά:
3 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε κομμάτια
5 λεπτές φέτες bacon
1/4 φλ. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κομμάτια
1/2 φλ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1/4 κ.γ. πάπρικα σε σκόνη
χυμό από 1 λάιμ
αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
Βάζετε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί, τοποθετείτε πάνω το μπέικον και ψήνετε για 15-20′ στους 180 βαθμούς.
Στην συνέχεια αφαιρείτε το περιττό λίπος με χαρτί κουζίνας και το αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το αβοκάντο, το μπέικον, το κρεμμύδι, την ντομάτα και τον κόλιανδρο.
Ανακατεύετε καλά και πολτοποιείτε το αβοκάντο με ένα πιρούνι.
Έπειτα προσθέτετε το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα και τον χυμό του λάιμ.
Αλατοπιπερώνετε όσο θέλετε και σερβίρετε.
Ανακαλύψτε περισσότερες γευστικές προτάσεις στο therecipecritic.com