Follow us

Search

Η μεγαλύτερη έκθεση διακόσμησης στην Ευρώπη που δεν πρέπει να χάσεις

Η Ambiente θέτει τον παλμό για την παγκόσμια αγορά των καταναλωτικών αγαθών διαρκείας και συγκεντρώνει για ακόμα μια χρονιά τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης, από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες του κλάδου.

Η μεγαλύτερη έκθεση διακόσμησης στην Ευρώπη που δεν πρέπει να χάσεις

Επιτέλους! Μια έκθεση που συνδυάζει μοναδικά την επιχειρηματικότητα με τη δημιουργικότητα. Και το όνομα αυτής; Ambiente! Κατά την τελευταία διοργάνωση της Ambiente τον περασμένο Φεβρουάριο, 4.460 εκθέτες -85% εκ των οποίων διεθνείς από 92 διαφορετικές χώρες- παρουσίασαν τα προϊόντα και τις καινοτομίες τους σε 136.081 εμπορικούς επισκέπτες που επισκέφτηκαν την έκθεση από 167 χώρες με στόχο να προβούν σε παραγγελίες και να συνάψουν νέες συνεργασίες.

Η μεγαλύτερη έκθεση διακόσμησης επιστρέφει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και αναμένεται να είναι πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά. Μέσα σε αυτές τις πέντε ημέρες του Φεβρουαρίου (7/02-11/02) θα παρουσιαστούν οι τελευταίες, πιο καυτές τάσεις στο interior design, θα πραγματοποιηθούν special shows, τελετές απονομών, διαλέξεις κι εκδηλώσεις με εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου και διάσημους σχεδιαστές, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε πως η Ambiente αποτελεί σημαντική πλατφόρμα για ειδικές θεματικές ενότητες όπως Contract Business, HoReCa και Ethical Style, καθώς επίσης και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εκτός Ασίας για μαζικές παραγγελίες μεγάλου όγκου.

Οι κατηγορίες της έκθεσης είναι τρεις!

Living: Διακόσμηση, εξοπλισμός & έπιπλα κατοικίας

Interior Design: Ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης κι επίπλωσης κατοικίας, φωτιστικά, αξεσουάρ κατοικίας και design, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, premium brands.
Interiors & Decoration: Εσωτερική διακόσμηση, έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ κατοικίας, χειροποίητα είδη διακόσμησης, κορνίζες, αρωματικά χώρου, κεριά, τάσεις, εποχιακή διακόσμηση, λουλούδια και φυτά.
Global Sourcing Living/Giving: Μαζικές παραγγελίες μεγάλου όγκου προϊόντων διακόσμησης, επίπλων, υφασμάτων κατοικίας, φωτιστικών, χειροποίητων αξεσουάρ κατοικίας, εποχιακής διακόσμησης, ειδών δώρου και προσωπικών αξεσουάρ.

Dining: Οικιακός εξοπλισμός & είδη κουζίνας

Kitchen Trends: Μοντέρνα αξεσουάρ κουζίνας, δώρα gourmet.
Kitchen: Εξοπλισμός κουζίνας, μαχαιροπίρουνα, μαγειρικά σκεύη.
Houseware: Οικιακές συσκευές και εξοπλισμός, δοχεία, πλαστικά, συσκευές καθαρισμού και ζυγαριές.
Table – Contemporary Design: Προϊόντα μοντέρνου design για το τραπέζι.
Table – Prestige: Πολυτελή προϊόντα γνωστών brands.
Table – Daily Life: Διεθνή brands υαλικών, πορσελάνινων και κεραμικών ειδών.
Table Daily Life / Table Top Trade: Υαλικά, πορσελάνινα, κεραμικά, διακόσμηση τραπεζιού.
HoReCa 
Houseware: Οικιακά σκεύη, εξοπλισμός κουζίνας και συσκευές, καθαριστικά.

Giving: Είδη δώρου, προσωπικά αξεσουάρ & κοσμήματα

Urban Gifts: Mοντέρνα είδη δώρου, διακοσμητικά, τσάντες, κοσμήματα κι αξεσουάρ μόδας. Gift Ideas: Κλασικά δώρα, σουβενίρ, δώρα ομορφιάς, τσάντες κοσμήματα κι αξεσουάρ μόδας.

Επίσης σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε συγκεντρωμένες συλλογές προϊόντων ευρείας κατανάλωσης για μεγάλο όγκο παραγγελιών, που καλύπτουν τη θεματική ενότητα Global Sourcing Dining – Table, Premium, Kitchen, Houseware.

Οι ομάδες προϊόντων που παρουσιάζονται έχουν ξεκάθαρα διαχωρισμένη κατανομή στο χώρο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η στοχευμένη περιήγηση των επισκεπτών στην έκθεση ανάλογα με το προσωπικό τους ενδιαφέρον. Μάλιστα, από την προηγούμενη χρονιά έχει προστεθεί στην έκθεση και το Hall 12, κάνοντας τον χώρο ακόμα μεγαλύτερο.

Info

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Παρασκευή 7/02 – Δευτέρα 10/02 από τις 9.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Τρίτη 11/02 από τις 9:00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης.

Messe Frankfurt Greece, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ. 210 6410602, email: info@messefrankfurt.gr.

Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, email: info@t4f.gr.

MORE FROM

Design news