Μαριναρισμένο κρέας
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
χυμό από ένα λεμόνι
ψιλοκομμένο τζίντζερ
2 κ.σ. σος Worcestershire
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκόρδα
μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ βάζετε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, την σος, το ελαιόλαδο και 2 καθαρισμένα και πολτοποιημένα σκόρδα, προσθέτετε όσο πιπέρι θέλετε.
2. Αλείφετε με το μείγμα αυτό το κρέας και κρατάτε το υπόλοιπο στην άκρη. Αφήνετε το κρέας να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο.
3. Ψήνετε στους 200°C για 30′ και στα μισά του χρόνου προσθέτετε την υπόλοιπη μαρινάδα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!