Αυτή είναι (με διαφορά!) η πιο χρήσιμη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Και όχι μόνο τώρα, που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο αλλά και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου, όταν παραδείγματος χάρη ο υδράργυρος είναι στα πολύ down του.

Elle 22 Ιουλ. 21
Αυτή είναι (με διαφορά!) η πιο χρήσιμη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Έχεις μείνει πίσω να κρατάς τα τείχη της πόλης, όταν όλο το Instagram feed σου “κάνει απλωτές” σε ειδυλλιακές παραλίες των Κυκλάδων. Εσύ δεν κατάφερες να φύγεις από την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι. Δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος. Μας ενδιαφέρει ότι παραμένοντας εδώ, μπορείς να περάσεις εξίσου καλά. Ίσως να μην το γνωρίζεις ή να μην θέλεις να το παραδεχτείς, αλλά έτσι είναι. Ο πολύς ο κόσμος φεύγει, η Αθήνα αδειάζει και όταν συμβαίνει αυτό η πόλη αυτή είναι μαγική. Έχεις αμέτρητα πράγματα να κάνεις. Για να τα απολαύσεις στον υπέρτατο βαθμό πρέπει να φτιάξεις και το κατάλληλο περιβάλλον.

Η δροσιά είναι απαραίτητη, καθώς η Αθήνα τον Αύγουστο βράζει σταθερά στους 30 βαθμούς (στην καλύτερη των περιπτώσεων!). Χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο κλιματιστικό που θα δώσει ένα τέλος στην αποπνικτική ατμόσφαιρα, χωρίς ωστόσο να βάζει τρικλοποδιά στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου. Συνήθως η επιλογή ενός τέτοιο εργαλείου είναι δύσκολη για αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί δηλαδή πιστεύουμε ότι το air condition δεν ταιριάζει με το design του προσωπικού μας χώρου, ή ακόμα χειρότερα το καταστρέφει.

διακόσμηση

Το νέο κλιματιστικό HAORI με την υπογραφή της Toshiba είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι τώρα. Η υψηλή αισθητική και η κορυφαία Ιαπωνική τεχνολογία ενώνουν τις δυνάμεις τους. Πέρα από τα διάφορα χαρακτηριστικά του, που το κάνουν να ξεχωρίζει, το συγκεκριμένο διαθέτει υφασμάτινη επένδυση σε ποικιλία χρωμάτων, για να ταιριάζει ιδανικά με τα υπόλοιπα στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού σου. Ούτε που θα το καταλάβεις ότι βρίσκεται στο χώρο…

Ουσιαστικά το νέο κλιματιστικό HAORI αποτελεί μια καινοτόμο λύση design, που ακολουθεί την ιαπωνική κληρονομιά, η οποία αντικατοπτρίζεται άμεσα το εσωτερικό του σπιτιού, αλλά και στα καινοτόμα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά, όπως είναι ο ιονιστής plasma, η μέγιστη ενεργειακή κλάση, η σύνδεση μέσω WiFi και άλλα πολλά.

διακόσμηση

Καθαρή ατμόσφαιρα

Το νέο κλιματιστικό HAORI εξασφαλίζει καθαρή ατμόσφαιρα, απαλλαγμένη από σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια. Το φίλτρο Ultra Pure προσφέρει καθαρισμό ΡΜ2.5 μέχρι και 94%. Το PM2.5 αναφέρεται σε σωματιδιακή ύλη (Particulate Matter) που προέρχεται από ατμοσφαιρική ρύπανση και έχει διάμετρο μικρότερη από 2.5 μm. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της έκθεσης σε λεπτά σωματίδια και των πνευμονικών παθήσεων. Το φίλτρο Ultra Pure της Toshiba συγκρατεί έως και το 94% της PM2.5, δημιουργώντας υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

διακόσμηση

Πανεύκολη χρήση

Μπορείς να χειρίζεσαι το HAORI από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χάρη στον τηλεχειρισμό μέσω Wi-Fi, για αξεπέραστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Με τη νέα εφαρμογή Toshiba Home AC Control έχεις πλήρη έλεγχο του επιπέδου άνεσης που εσύ επιθυμείς. 5 χρήστες έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν από το tablet ή το smartphone τη λειτουργία έως 10 μονάδων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επίσης, παρέχει την δυνατότητα ελέγχου των μονάδων ανά ομάδα (group) για γρήγορη εφαρμογή των συνθήκων άνεσης στους επιλεγμένους χώρους.
διακόσμηση

Σαν καινούργιο 24/7

Η πρωτοποριακή, αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του στοιχείου, με την υπογραφή της Toshiba. Το Magic Coil δημιουργεί μια ιδιαίτερα ολισθηρή επιφάνεια και έτσι η σκόνη και η βρωμιά δεν προσκολλούνται στον εναλλάκτη, ενώ στη συνέχεια αποβάλλονται από τη συσκευή με το νερό της αποστράγγισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα στοιχείο καθαρό σαν καινούριο, χωρίς υγρασία και μούχλα, που κυκλοφορεί καθαρό αέρα, χωρίς μυρωδιές.

διακόσμηση

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: