Υλικά
1 φλιτζ. σπανάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. Ρίγανη
1/2 κ.γ. Αλάτι
1/4 κ.γ. Πιπέρι
120 γραμμ. Φέτα ψιλοκομμένη
500 γραμμ. Κιμάς γαλοπούλας
4 ψωμάκια για μπέργκερ
φέτες μαρούλι
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
1/2 φλιτζ. Γιαούρτι
1/2 χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το σπανάκι, το σκόρδο, τη ρίγανη, τη γαλοπούλα, τη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι και ζυμώνετε τα υλικά. Φτιάχνετε 4 μπιφτέκια.
2. Τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι για 5′ την κάθε πλευρά.
3. Ψήνετε για πολύ λίγο τα ψωμάκια, απλά για να μαλακώσουν.
4. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, το λεμόνι και αλατοπιπερώνετε. Αλείφετε τα ψωμάκια, από πάνω το μπιφτέκι, μια φέτα μαρούλι, μια φέτα ντομάτα και καλύπτετε με το ψωμάκι.