Υλικά
2 φλιτζ. σπανάκι ψιλοκομμένο
1 πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κομμάτια
3 φλιτζ. ζωμός λαχανικών ή πουλερικών
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, σοτάρετε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το ζωμό και τις πατάτες και αφήνετε τα υλικά να πάρουν μια βράση.
2. Ρίχνετε μέσα το σπανάκι και μαγειρεύετε για 2′ ακόμα. Με ένα μπλέντερ πολτοποιείτε τα υλικά και αλατοπιπερώνετε.
3. Συνοδεύετε με κρουτόν.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!