Υλικά
1 κιλό πατάτες
3 φλιτζ. Τριμμένο τσένταρ
1 3/4 φλιτζ. Sour cream
άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες για 15′. Μόλις κρυώσουν τις τρίβετε στον τρίφτη.
3. Τις τοποθετείτε σε ένα μπολ μαζί με 2 φλιτζ. Τυρί και τη sour cream. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε για 15′. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνετε για 10′ ακόμα, μέχρι να λιώσει.
5. Πασπαλίζετε με τον άνηθο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!