Καιρός για ανανέωση: Τα πλυντήρια πιάτων της LG θα κάνουν το πλύσιμο μια ευχάριστη “συνήθεια”

Μήπως με την έλευση του φθινοπώρου, ήρθε η στιγμή να κάνεις μία ανανέωση στις οικιακές συσκευές σου – πέρα από αυτή στη γκαρνταρόμπα σου;

Elle 22 Σεπ. 23
Καιρός για ανανέωση: Τα πλυντήρια πιάτων της LG θα κάνουν το πλύσιμο μια ευχάριστη “συνήθεια”

Ο Σεπτέμβριος μοιάζει να είναι ο μήνας κατά τον οποίο παίρνεις τις μεγάλες αποφάσεις, αφού ανέκαθεν η περίοδος αυτή ήταν ιδανική για ανασυγκρότηση, ανανέωση και αναθεώρηση των δεδομένων. Αφού έκανες την αλλαγή στη γκαρνταρόμπα σου, με αφορμή τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, ίσως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις κάποιες από τις οικιακές συσκευές στο σπίτι σου, προκειμένου να διευκολύνεις τη ζωή σου, αλλά και να φέρεις νέο αέρα στον χώρο σου. Απλά σκέψου ποια είναι η “αγγαρεία” στο σπίτι που σε δυσκολεύει πιο πολύ και αμέσως θα δεις πως θα βρεις την απάντηση. Αν είσαι σαν και εμένα και το πλύσιμο των πιάτων δεν ανήκει στις αγαπημένες σου δραστηριότητες, τότε ένα νέο πλυντήριο πιάτων θα είναι must την καινούρια σεζόν και μάλιστα από τη γκάμα της LG.

Μιλώντας επί προσωπικού, το νέο πλυντήριο πιάτων της LG που αγόρασα πριν από λίγο καιρό μού έλυσε τα χέρια, καθώς έκανε την “ασχολία” για την οποία δεν ήθελα καν να ακούσω, μία ευχάριστη διαδικασία. Θα έλεγα πως από αισθητικό επίπεδο τα μοντέλα της LG θα ταιριάξουν σε κάθε χώρο, αφού έχουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού, ενώ μην ξεχνάμε το κομψό design που διατηρούν. Επομένως, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις εκείνο το πλυντήριο πιάτων που θα σου κάνει το κλικ.

πλυντήρια πιάτων

Απόλυτη καθαριότητα

Μήπως ανησυχείς για το αν τα πιάτα σου έχουν καθαριστεί επαρκώς, αφού τελειώσει το πρόγραμμα του πλυντηρίου σου; Αυτό δεν θα συμβεί με τα πλυντήρια πιάτων της LG χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες που προσφέρουν. Ειδικότερα, τα πλυντήρια πιάτων LG έχουν την τεχνολογία TrueSteam™, με την οποία καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. Από την άλλη, χάρη στην τεχνολογία QuadWash™, τα LG περιλαμβάνουν βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες, πράγμα που σημαίνει πως εξασφαλίζεται ο μέγιστος καθαρισμός με ένα πέρασμα.

πλυντήρια πιάτων

πλυντήρια πιάτων

Πρακτικότητα

Συχνά νιώθεις πως το πλυντήριό σου σε περιορίζει, καθώς δεν χωράνε όλα τα σκεύη σου σε μία μόνο πλύση. Με τα σύγχρονα πλυντήρια της LG αυτή η συνθήκη δεν υφίσταται, χάρη στα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα που προσαρμόζονται ανάλογα με τα πιάτα. Πιο αναλυτικά, τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και 3ο κάνιστρο ρυθμιζόμενο κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Από την άλλη, επειδή δεν έχεις τον χρόνο να πλύνεις στο χέρι, αυτό σημαίνει πως όλα τα σκεύη, είτε μιλάμε για πιάτα είτε για κατσαρόλες μπαίνουν στο πλυντήριο. Με τη ζώνη διπλού καθαρισμού, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις χρήση δύο διαφορετικών προγραμμάτων, καθαρίζοντας ταυτόχρονα τα ευαίσθητα πιάτα σε ήπιο πρόγραμμα και τις κατσαρόλες σε δυνατό.

πλυντήρια πιάτων

Προσαρμογή στη σύγχρονη ζωή

Πλέον, αρκετά σπίτια είναι “smart”, χωρίς να σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις ολική ανακαίνιση. Ξεκίνα από τα μικρά πράγματα, όπως το πλυντήριο των πιάτων σου, το οποίο θα μπορείς να το βάζεις σε λειτουργία από το κινητό σου. Ειδικότερα, η τεχνολογία ThinQ™* προσφέρει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας, άνεσης και παραμετροποίησης. Με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου, όπως για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη αλλά και τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Επιπλέον, το πλυντήριό σου θα φαίνεται και θα είναι πραγματικά καθαρό, αφού μετά από 30 χρήσεις, θα ανάψει μία φωτεινή ένδειξη που θα σου υπενθυμίζει να βάλεις το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Παράλληλα, δεδομένου ότι αρκετοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να δουλεύουν από το σπίτι, σίγουρα θα επιθυμούν κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους να επικρατεί ησυχία. Τα νέα πλυντήρια της LG διαθέτουν τον κινητήρα Inverter Direct Drive™ που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη μείωση του θορύβου**. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου για τη λειτουργία του, αφού διαθέτει δεκαετή εγγύηση***, που σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς συχνά για πολλά χρόνια.

πλυντήρια πιάτων

Αν σκέφτεσαι πως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις ή να πάρεις για πρώτη φορά πλυντήριο πιάτων, τότε η επιλογή της LG πρέπει να γίνει με κλειστά μάτια.

*Απαιτείται  η χρήση WiFi

** Κατηγορία εκπομπών αερόφερτου ακουστικού θορύβου[dB(A)]: B

***2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ

#ADVERTORIAL

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT