Καραμελωμένα Αμύγδαλα
Υλικά για 1 μεγάλο μπολ:
250γρ. αμύγδαλα
250γρ. ζάχαρη
μια πρέζα αλάτι
75ml νερό
Εκτέλεση:
1. Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα χωρίς ελαιόλαδο.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό, τη ζάχαρη και το αλάτι και αφήνετε να πάρουν μια βράση.
3. Προσθέτετε τα αμύγδαλα και ζεσταίνετε μέχρι η ζάχαρη να κολλήσει στα αμύγδαλα και κάνει θόρυβο σαν ποπ κορν που σκάει, ανακατεύοντας διαρκώς.
4. Μεταφέρετε αμέσως πάνω σε χαρτί ψησίματος, σπάζετε με ένα πιρούνι ώστε να μην κολλήσουν όλα μαζί και αφήνετε να κρυώσουν.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!