Λοbby Burger Lounge: Εκεί που τα sliders συναντούν τα cocktails!

Η Αθήνα απέκτησε ένα burger lounge που ακολουθεί τους ρυθμούς της!

Elle 15 Σεπ. 22
Λοbby Burger Lounge: Εκεί που τα sliders συναντούν τα cocktails!

Στην πιο γαστρονομική γωνιά της Αθήνας, στο ισόγειο του Electra Metropolis άνοιξε τις πόρτες του το Λοbby, το απόλυτο burger lounge που συνδυάζει την tailor made γευστική εμπειρία με τον παλμό της πόλης.

Λobby

Αφορμή για το νέο κορυφαίο στέκι της Αθήνας αποτέλεσε το πάθος για καλό φαγητό, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που χωρίς να το καταλάβουμε, μας κάνουν να νιώθουμε ζεστά και οικεία : η αρχιτεκτονική, η προσοχή στη λεπτομέρεια, ένα φαινομενικά απλό αλλά πεντανόστιμο comfort street food. Ο Σάκης Βενέτης – Group Executive Chef του Ομίλου Electra Hotels & Resorts και ο Χάρης Ζευγούλης – Executive Chef του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens με κοινή φιλοσοφία τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, κατόρθωσαν συνδυάζοντας την τεχνοτροπία του πρώτου και την αισθητική του δεύτερου, να συνθέσουν μια διαφορετική εκδοχή του street food που δίνει έμφαση σε επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Λobby

Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό και πεντανόστιμο. Περίτεχνες και απολαυστικές γαστρονομικές επιλογές φτιαγμένες για να τις απολαμβάνουμε κάθε ώρα της ημέρας με καλούς φίλους και παγωμένες μπίρες (από 15 διαφορετικές ελληνικές μικροζυθοποιίες) ή essential cocktails που αναδεικνύουν τις γεύσεις όλων των υλικών. Εμείς ξεχωρίσαμε τα mini burgers ή sliders, όπως τα ονομάζουν στο Λοbby, ιδανική επιλογή για τη μέση του τραπεζιού. Εξάλλου, το Λοbby Burger Lounge είναι αφιερωμένο στη γεύση και στις στιγμές που δημιουργούμε και θέλουμε να μοιραζόμαστε. Και το φαγητό του είναι φτιαγμένο ακριβώς έτσι.

Λobby

Βρήκαμε, λοιπόν, επιτέλους το χώρο που εκφράζει την πιο σύγχρονη εκδοχή της Αθήνας και αποτελεί ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της μέρας: από ένα ελαφρύ και νόστιμο lunch break, μέχρι ένα διάλειμμα ανάμεσα στα ψώνια ή early drinks με την καλύτερη παρέα.

Λobby

Λοbby Burger Lounge – Βουλής 30 & Απόλλωνος 10557
@lobby_athens

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!