Με αυτές τις κροκέτες σολομού θα κάνεις θραύση στο σπίτι

Αυτή την συνταγή θα την λατρέψουν ακόμα και εκείνοι που δεν είναι fan του ψαριού.

Elle 14 Νοε. 18
Με αυτές τις κροκέτες σολομού θα κάνεις θραύση στο σπίτι

Υλικά
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1/4 φλιτζάνι αλεύρι
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κονσέρβες σολομού
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
1. Ρίξε τη τριμμένη φρυγανιά και το αλεύρι σε ένα μπολ και ανακάτεψε. Έπειτα, πρόσθεσε τις πιπεριές, το σολομό, το αυγό, την μαγιονέζα, το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και συνέχισε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί μια ενιαία μάζα.
3. Ξεκίνα να πλάθεις το μείγμα σε μεσαίου μεγέθους μπαλάκια, τα οποία τοποθετείς ανά εξάδες σε ένα μεγάλο τηγάνι με καυτό λάδι.
4. Τηγάνισε τις κροκέτες για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και όταν πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα αφαίρεσέ τις από την φωτιά και τοποθέτησέ τις σε μια πιατέλα με χαρτί, το οποίο θα απορροφήσει το περιττό λάδι.

Περισσότερες συνταγές στο therecipecritic.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT