Υλικά:
8 αυγά
90 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
20 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. ελαιόλαδο
60 γρ. ρόκα
αλάτι
φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε με ένα πιρούνι και αλατοπιπερώνετε.
2. Κόβετε το τυρί σε λεπτές φέτες.
3. Ζεσταίνετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε τα αυγά. Όταν οι άκρες της ομελέτας αρχίσουν να ανασηκώνονται τις φέρνετε προς τα μέσα.
4. Απλώνετε το τυρί σε όλη την επιφάνεια της ομελέτας και τηγανίζετε για 6-8′ σε χαμηλή φωτιά.
5. Απλώνετε την ρόκα στο ένα μισό της ομελέτας και την διπλώνετε στα δύο πριν το σερβίρισμα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!