Υλικά:
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
8 λεπτές φέτες ζαμπόν
8 λεπτές φέτες σκληρό τυρί (της αρεσκείας σου)
Φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
8 φέτες μπέικον, ψημένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 αυγό, χτυπημένο
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Άπλωσε την ζύμη της πίτσας σε αντικολλητικό χαρτί και κάλυψέ την με την μουστάρδα.
2. Πρόσθεσε τις φέτες ζαμπόν και τυρί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψεις ολοκληρωτικά τη ζύμη και από πάνω πασπάλισε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το τραγανό μπέικον.
3. Τύλιξε σφηχτά την ζύμη με την άκρη της να ακουμπά το ταψί. Περίχυσε το ρολό με το αυγό και την τριμμένη παρμεζάνα.
4. Ψήσε για περίπου 12-15 λεπτά, έως ότου να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα το ρολό.
Info: Δείτε περισσότερες συνταγές στο therecipecritic.com