Υλικά:
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά της σούπας ιταλικό καρύκευμα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 πακέτο σπαγγέτι
Σάλτσα μαρινάρα
3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση συνταγής:
Πρόσθεσε το ελαιόλαδο, τον κιμά , το ιταλικό καρύκευμα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα γουόκ.
Μαγείρεψε μέχρι να μην είναι ροζ ο κιμάς.
Σπάσε τα ζυμαρικά στη μέση.
Ρίξε τη μαρινάρα και το νερό πάνω από τα μακαρόνια.
Μαγείρεψε σε υψηλή θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
Ανακάτεψε και σερβίρετε με παρμεζάνα και ψιλοκομμένο βασιλικό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!