Υλικά:
1 πακέτο πένες βρασμένες
1 φλιτζ. ελιές χωρίς το κουκούτσι
120 γραμμ. φέτα κομμένη σε κύβους
1 χούφτα ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 αγγούρι κομμένο σε κύβους
Για το ντρέσινγκ:
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ. ξύδι
1 κ.γ. ρίγανη
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/4 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν.
2. Ρίχνετε τα υλικά της σαλάτας σε ένα βαθύ μπολ και περιχύνετε με το μείγμα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!