Σαλάτα με φακές
Υλικά:
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1/2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν
1/2 κ.γ. ζάχαρη καρύδας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα, βράζετε τις φακές μέχρι να μαλακώσουν και να απορροφηθούν τα υγρά. Τις τοποθετείτε σε ένα μπολ, μαζί με το κρεμμύδι, το λεμονοθύμαρο, την κάπαρη, το ξύσμα λεμόνι. Προσθέτετε το αβοκάντο ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμόνι, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και περιχύνετε τις φακές. Αλατοπιπερώνετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!