Υλικά:
Για τα tacos:
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένος μαϊντανός
1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
3-4 φιλέτα μπακαλιάρου
8 μικρές τορτίγιες από καλαμπόκι
Για τη σαλάτα coleslaw:
1/2 μικρό λάχανο, ψιλοκομμένο
1 μήλο
1/4 φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1/4 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας χυμό lime
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2-3 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
2. Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξε την πάπρικα, το σκόρδο, τον μαϊντανό και το μαύρο πιπέρι.
3. Άπλωσε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα αντικολλητικό χαρτί και κάλυψέ τα με το μείγμα από τα μπαχαρικά.
4. Βάλε το ψάρι στο φούρνο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά.
5. Μέχρι να ετοιμαστεί το ψάρι, ανάμειξε το λάχανο με το μήλο, το φρέσκο κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμύδι και τον χυμό από lime και ανακάτεψε καλά.
6. Σέρβιρε το ψάρι πάνω σε ζεστές τορτίγιες και ρίξε από πάνω την σαλάτα coleslaw. Τέλος πρόσθετε τους κύβους αβοκάντο και τα ραπανάκια.
Περισσότερες συνταγές στο: therecipecritic.com.