Ο Πέτρος Συρίγος μας δείχνει πως θα φτιάξουμε τα πιο νόστιμα μοσχαρίσια φιλετάκια στο τηγάνι με σάλτσα μανιταριών και ρύζι.
Μοσχαρίσια φιλετάκια στο τηγάνι με σάλτσα μανιταριών
Υλικά:
500 γρ. φέτες από φιλέτο μόσχου ή κόντρα
2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος
2 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. αλεύρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό κρεμμύδι
200 γρ. λευκά μανιτάρια
80 ml λευκό κρασί
1 κούπα ζωμό μοσχάρι
3 κλωναράκια θυμάρι
50 γρ. βούτυρο φρέσκο
Για το ρύζι μπασμάτι
250 γρ. ρύζι μπασμάρι
450 ml νερό κρύο
1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
1 φύλλο δάφνης
αλάτι
πιπέρι
Δείτε το βίντεο για την εκτέλεση της συνταγής στο Fthis.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!