Ζυμαρικά με πέστο ρόκας
Συστατικά
100 γραμμ. ρόκα
10 φύλλα βασιλικού
50 γραμμ. κουκουνάρι
100 γραμμα. παρμεζάνα
100 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
300 γραμμ. ζυμαρικά
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ τη ρόκα, το βασιλικό, τα κουκουνάρια, τα 50 γραμμ. παρμεζάνα, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατίζετε. Προσθέτετε και λίγο νερό αν χρειάζεται. Τοποθετείτε το πέστο στο ψυγείο για 1 ώρα.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και τα στραγγίζετε. Ανακατεύετε με το πέστο και πασπαλίζετε με έξτρα παρμεζάνα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!