Υλικά:
1/2 καρπούζι (γύρω στα 4 φλ.) καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσια
250 γρ. φρέσκες φράουλες (γύρω στα 2 φλ.)
4 κ.σ. σιρόπι σφένδαμου ή μέλι
1/2 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
1. Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν εντελώς, ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για παγωτό ή popsιckles και προσθέτετε το ξυλάκι.
2. Καταψύχετε για τουλάχιστον 4 ώρες.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!