Για 4 άτομα
Υλικά:
100 γρ άγρια ρόκα
1/2 πεπόνι
1 μεγάλη φέτα καρπούζι
120 γρ φέτα
8 φρέσκα φύλλα δυόσμο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζετε καλά το πεπόνι και το καρπούζι και αφαιρείτε τα κουκούτσια. Κόβετε τα φρούτα σε μικρά κυβάκια και θρυμματίζετε την φέτα.
2. Πλένετε και στραγγίζετε την ρόκα και την μοιράζετε σε 4 πιάτα. Προσθέτετε τα φρούτα από πάνω και ραντίζετε με το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε.
3. Ψιλοκόβετε τον δυόσμο και γαρνίρετε τα πιάτα σας πριν το σερβίρισμα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!