Ψητό κουνουπίδι με μουστάρδα
Υλικά
1 φρέσκο κουνουπίδι
70 ml ελαιόλαδο
50 ml ξίδι μπαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 ματσάκι μαϊντανός
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C
Eτοιμάζετε το κουνουπίδι με μουστάρδα: 1. Κόβετε το κουνουπίδι σε τουφίτσες. 2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε μαζί όλα τα υλικά για τη σος. 3. Βουτάτε μέσα το κουνουπίδι, το απλώνετε σε χαρτί ψησίματος και ψήνετε για 20’ μέχρι να ροδίσουν απέξω ή να μαλακώσουν. Πασπαλίζετε με μαϊντανό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!