Σαλάτα με μανιτάρια, φακές και μαϊντανό
Υλικά:
για το ντρέσιγνκ
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Ξύδι από κόκκινο κρασί
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. Μουστάρδα Ντιζόν
200γρ. Μανιτάρια
100γρ. φακές ποικιλίας Beluga
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
2. Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες και τα απλώνετε σε ένα πιάτο, προσθέτετε τις φακές, ραντίζετε με το ντρέσινγκ και γαρνίρετε με μαϊντανό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!