Σαλάτα με νουντλς, καρότα και φιστίκια
Υλικά
1 πακέτο νουντλς ρυζιού
4 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
4 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
20 φύλλα βασιλικού
½ φλιτζ. Καβουρντισμένα φιστίκια
1/3 φλιτζ. Ελαιόλαδο
1 κ.γ. σησαμέλαιο
1 κ.γ. ξύδι ρυζιού
αλάτι, λίγο τσίλι σε σκόνη
Εκτέλεση:
1. Μαγειρεύετε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζετε και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Προσθέτετε τα καρότα, τα ραπανάκια, τα φιστίκια και ανακατεύετε.
3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα λάδια, το ξύδι, το αλάτι και το τσίλι και περιχύνετε τη σαλάτα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!