Υλικά:
3 ώριμα αβοκάντο
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 βιολογικό λάιμ
1 χούφτα σκαντζίκι
2-3 γλυκοπατάτες
Έλαιο αβοκάντο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ανοίγετε τα αβοκάντο, αφαιρείτε τα κουκούτσια, πολτοποιείτε την σάρκα του αβοκάντο και ανακατεύετε με το κρεμμύδι και το χυμό του λάιμ. Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το σκαντζίκι αφού το πλύνετε καλά και το ψιλοκόψετε.
- Καθαρίζετε καλά και ξεφλουδίζετε τις γλυκοπατάτες. Τις κόβετε σε λεπτές φέτες για να καταφέρετε να τις φρυγανίσετε στη σχάρα του φούρνου σαν ψωμί μέχρι να μαλακώσουν.
- Αλείφετε τις φέτες της γλυκοπατάτας με τον πουρέ αβοκάντο και μερικές σταγόνες έλαιο αβοκάντο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!