Υλικά:
Γαρίδες jumbo ξεφλουδισμένες
Αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 / 4 φλιτζάνι ξύδι κόκκινου κρασιού
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας Ιταλικό καρύκευμα
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα dijon
1 σάλτσα σούπας Worcestershire
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώσε τις γαρίδες. Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το ξύδι κόκκινου κρασιού, το σκόρδο, το ιταλικό καρύκευμα, το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα σόγιας, τη μουστάρδα dijon και τη σάλτσα Worcestershire.
Πρόσθεσε τις γαρίδες στο μείγμα και άφησέ τες να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα ή όλη τη νύχτα.
Προθέρμανε τη σχάρα σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία και πέρασε τις γαρίδες στα σουβλάκια.
Τοποθέτησέ τα στη σχάρα.
Ψήσε σε κάθε πλευρά για περίπου δύο λεπτά ή μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.
Ανακάλυψε περισσότερες συνταγές στο Therecipecritic.com