Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, σταθερά καινοτομώντας, παρουσιάζει το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο, που παράγεται στην Ελλάδα. Στο κλασικό λευκό βαλσαμικό ΠΑΝ προστίθεται τουλάχιστον 16% συμπυκνωμένη πούλπα του δημοφιλούς εξωτικού φρούτου και το αποτέλεσμα γοητεύει με το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα και την εκφραστική μύτη του, όπου κυριαρχεί η παρουσία του μάνγκο. Στο στόμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οξύτητα και τη γλυκύτητα.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ
Απολαύστε το ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και φρουτοσαλάτες, αλλά και σε μαρινάδες, με λάδι και μπαχαρικά, για κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι ή γαρίδες. Βουτήξτε στην ίδια μαρινάδα ανάμεικτα λαχανικά και ψήστε τα στη σχάρα. Δοκιμάστε το με σόδα –και βότκα αν σας αρέσει- για ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό.