Υλικά:
2 ώριμες μπανάνες
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
1/2 κ.γ. μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
Τα αγαπημένα σας φρούτα και μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπλέντερ βάζετε τις μπανάνες, τα αυγά, τη βρώμη, το μπέικιν και το αλάτι και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για 15-20′.
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνετε μια μεγάλη κουταλιά «ζύμη» τη φορά στο ζεστό τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές. Γυρίζετε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας στα μισά του χρόνου.
- Σερβίρετε με φρούτα της αρεσκείας σας, γιαούρτι και λίγο μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!