Το Work From Home γίνεται «παιχνιδάκι» με το Welhome

Το Welhome είναι η απάντηση στην αναζήτηση του κατάλληλου γραφείου και καρέκλας γραφείου, μετατρέποντας τον χώρο εργασίας μας στο σπίτι στο πιο λειτουργικό και καλαίσθητο σημείο του,

Elle 11 Μαρ. 24
Το Work From Home γίνεται «παιχνιδάκι» με το Welhome

Το γραφείο αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν χώρο, ο οποίος πρέπει να χαρακτηρίζεται από μοναδική άνεση και λειτουργικότητα. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι βασικά για κάθε μία και έναν από εμάς, είτε αγαπάμε το κλασικό ύφος διακόσμησης είτε το μοντέρνο. Στο Welhome, από το 1975 έως και σήμερα, βρίσκουμε έπιπλα απαράμιλλης ποιότητας, αντοχής και design για το γραφείο, σε εξαιρετικά πλούσια ποικιλία η οποία καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη μας. Για μικρούς χώρους ή για μεγαλύτερα δωμάτια, η εταιρεία έχει πάντα μια εργονομικά σχεδιασμένη πρόταση για εμάς.

Γραφεία από ποιοτικά υλικά για κάθε γούστο

Welhome

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΣΠΡΟ – MAPLE.

Τα κλασικά και μοντέρνα γραφεία του Welhome σχεδιάζονται με γνώμονα τις διαφορετικές προτιμήσεις μας, πάντα όμως από υλικά εκλεκτής ποιότητας τα οποία εγγυώνται αντοχή στον χρόνο. Σε σχέδια νεανικά και για κάθε ηλικία, τα γραφεία της πλούσιας συλλογής μας περιμένουν για να διαμορφώσουμε τον καλύτερο χώρο εργασίας στο σπίτι από κάθε άποψη.

Welhome

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ

Στο Welhome μπορείτε να αναζητήσετε το ιδανικό γυάλινο, ξύλινο ή μεταλλικό γραφείο, που να υπακούει στους κανόνες του στιλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας. Βρείτε το μέσα από έπιπλα διαφόρων μεγεθών, σε πιο μικρό για το σαλόνι, αν είναι περιορισμένος ο χώρος σας, ή σε πιο μεγάλο, εφόσον υπάρχει δωμάτιο που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο σπιτιού.

Welhome

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΓΚΡΙ – MDF ΜΑΥΡΟ.

Γραφεία με μοναδικές δυνατότητες για κάθε μας ανάγκη

Welhome

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΥΚΟ-ΚΑΡΥΔΙ-ΜΑΥΡΟ.

Το στιλ του γραφείου, μοντέρνο, κλασικό ή άλλο, είναι σίγουρα σημαντικό, όπως και το μέγεθός του, καθώς, πέρα από τα τετραγωνικά του χώρου, εξυπηρετεί και σκοπούς διακόσμησης. Στη λίστα με τις παραμέτρους, όμως, που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη πριν κάνουμε την αγορά μας, έρχονται να προστεθούν και τα επιμέρους χαρακτηριστικά του επίπλου.

Welhome

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΟ – ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΡΑΦΙ ΚΑΙ 2 ΣΥΡΤΑΡΙΑ.

Μερικά από αυτά είναι το αν διαθέτει συρτάρια, ράφια ή βιβλιοθήκη και το αν είναι σχεδιασμένο αυστηρά για laptop ή αν έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για σταθερούς υπολογιστές. Στη συλλογή της εταιρείας θα ανακαλύψετε γραφεία λιτού σχεδιασμού με μια απλή επιφάνεια εργασίας ή με κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, που θα διευκολύνουν απίστευτα την καθημερινότητά σας.

Welhome

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΑΣΗΜΙ.

Καρέκλες γραφείου για μέγιστη άνεση και αποδοτικότητα

Welhome

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ MESH ΜΠΟΡΝΤΩ.

Οι καρέκλες γραφείου αντιπροσωπεύουν την άνεση και την υγεία στον χώρο του γραφείου, ένα εξαιρετικά κρίσιμο στοιχείο που δεν πρέπει να παραβλέπεται. Οι ανατομικές και εργονομικές καρέκλες γραφείου σχεδιάζονται με πολλή προσοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη της σωστής στάσης του σώματος και, κατ’ επέκταση, τη μείωση της κόπωσης. Με ρυθμιζόμενο ύψος και πλάτη, οι καρέκλες γραφείου παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής στις ατομικές προτιμήσεις κάθε μίας και ενός από εμάς.

Welhome

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΥΡΗ – ΥΦΑΣΜΑ ΜΠΛΕ.

Στο Welhome επικεντρώνονται στην υψηλή ποιότητα των υλικών, η οποία ενισχύει την αντοχή των καρεκλών γραφείου στον χρόνο. Επιπλέον, δυνατότητες, όπως η περιστροφή της καρέκλας, προσφέρουν ευελιξία κατά τη διάρκεια της εργασίας, ενώ οι τροχοί επιτρέπουν ευκολία στη μετακίνηση. Με την ιδανική εργονομική καρέκλα γραφείου από την κορυφαία εταιρεία, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα εργαλείο που θα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της σωματικής και πνευματικής υγείας σας.

Welhome

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΦΑΣΜΑ ΡΟΔΙ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ PU.

 

3 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την αγορά της καρέκλας

Welhome

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΑΣΠΡΗ PU – ΥΦΑΣΜΑ ΓΚΡΙ.

Η αγορά της κατάλληλης καρέκλας γραφείου δεν είναι απλή υπόθεση, όπως είδαμε. Χρειάζεται χωρίς αμφιβολία μια σχετική έρευνα, ειδικά αν περνάμε πολλές ώρες της μέρας μας σε αυτή. Ένα από τα σημεία που είναι σημαντικό να προσέξουμε είναι τα υλικά και τα υφάσματα από τα οποία είναι φτιαγμένη. Μια δερμάτινη καρέκλα γραφείου αποτελεί διαχρονικά μια καλαίσθητη πρόταση, αλλά ίσως σε εσάς ταιριάξει περισσότερο μια υφασμάτινη, με δίχτυ ή χωρίς.

Welhome

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ RELAX ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΕΖ PU.

Ένα δεύτερο στοιχείο είναι οι δυνατότητες που μας παρέχει η καρέκλα. Πέρα από το ρυθμιζόμενο ύψος, που είναι δεδομένο, είναι σημαντικό να δούμε αν θέλουμε να διαθέτει μπράτσα, καθώς και το αν αυτά θα είναι σταθερά ή αν μπορούμε να τα διαμορφώσουμε όπως μας εξυπηρετούν. Ακόμα, είναι σημαντικό να σκεφτούμε κατά πόσο μας χρειάζεται ή όχι επιπλέον στήριξη στο κεφάλι και τον αυχένα, οπότε να βρούμε μία καρέκλα που να καλύπτει και αυτή μας την ανάγκη.

Welhome

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ GAMING ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΑΥΡΗ – ΜΠΛΕ PU.

Οι καρέκλες relax και gaming είναι, επίσης, πρώτες σε προτίμηση, χάρη στις μοναδικές δυνατότητές τους, που πηγαίνουν την άνεση σε άλλο επίπεδο. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι, φυσικά, το χρώμα που μας αρέσει και ταιριάζει στον χώρο. Από κλασικές μαύρες, μπεζ και γκρι μέχρι stylish ροζ, μπλε, μοβ και σε υπέροχες αποχρώσεις, το Welhome μας προτείνει καρέκλες γραφείου εργονομικού σχεδιασμού και ξεχωριστού design.

Περιηγηθείτε στο welhome.gr και εξερευνήστε την πλούσια συλλογή επίπλων γραφείου, για να ανακαλύψετε το γραφείο και την καρέκλα που θα απογειώσουν το work from home!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
MHT