Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να λατρεύεις την κουζίνα του σπιτιού σου #DecoIdeas

Μπήκαμε στο @kronfoto και συλλέξαμε πλούσιο υλικό για να μετατρέψουμε την προσωπικότητα αυτού του δωματίου, το οποίο μέχρι πρότινος ήταν άρρηκτα και αποκλειστικά συνδεδεμένο με το φαγητό.

Elle 23 Απρ. 22
Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να λατρεύεις την κουζίνα του σπιτιού σου #DecoIdeas

Η κουζίνα είναι το νούμερο 1 δωμάτιο του σπιτιού, στο οποίο δίνει καθημερινά ραντεβού ολόκληρη η οικογένεια, είτε για να πει την πρώτη καλημέρα είτε για να συγκεντρωθεί έπειτα από μια εξουθενωτική ημέρα στην πόλη. Και όταν φτάσει το Σαββατοκύριακο, η αγάπη μας για αυτό το δωμάτιο όλο και μεγαλώνει.

κουζίνα

Οι ώρες που βιώνεις μέσα σε αυτό τον χώρο είναι πολύ περισσότερες από όσες νομίζεις, για αυτό και πρέπει να μηχανεύεσαι διαρκώς λύσεις για να ανανεώνεις την εικόνα και την αύρα του. Ευτυχώς για σένα οι πηγές έμπνευσης εκεί έξω είναι απεριόριστες, αφού από ότι φαίνεται η διακόσμηση γενικά αλλά και της κουζίνας κυρίως, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Πράγματι, αυτό το δωμάτιο έχει το μαγικό χάρισμα να διεγείρει την φαντασία και να «ξυπνά» την επιθυμία μας για αλλαγές.

κουζίνα

Μέταλλο, πελώριες γκρίζες ή ολόλευκες επιφάνειες, ξύλινες λεπτομέρειες και αντικείμενα με απεριόριστο στυλ ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν την κουζίνα σου πιο φρέσκια, σύγχρονη και ζωντανή από ποτέ άλλοτε. Επιτέλους, ένα meeting point από το οποίο δεν θα θέλει κανείς να αποχωρεί. Άλλωστε ξέρεις τι είναι αυτό που διαχωρίζει την δική σου κουζίνα από εκείνες που βλέπεις στα μεγάλα περιοδικά διακόσμησης; Η αφορμή που θα σε σπρώξει να προβείς σε αλλαγές! Και αυτή η αφορμή είναι οι παρακάτω φωτογραφίες, που αποθανατίζοντας μοναδικές κουζίνες απείρου κάλλους, σου χαρίζουν πλούσιο υλικό για να πάρεις την μεγάλη απόφαση που για καιρό τριγυρίζει στο μυαλό σου.

κουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνα

κουζίνακουζίνα

κουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνακουζίνα

Φωτογραφίες: @kronfoto.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: