Φωτογραφία: feastingathome.com.
Υλικά:
3 φλιτζάνια φράουλες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
1/2 φλιτζάνι τεκίλα
1/4 φλιτζάνι λικέρ πορτοκάλι
3 κουταλιές της σούπας χυμό lime
3 κουταλιές της σούπας μέλι ή σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι αγαύη
3 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο
Εκτέλεση:
Βάλε όλα τα υλικά (εκτός του πάγου) στο μπλέντερ και ανακάτεψε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάλε το μείγμα στην κατάψυξη για μερικά λεπτά προτού σερβίρεις. Έτσι η μαργαρίτα θα είναι ακόμα πιο λαχταριστή όταν την σερβίρεις. Πρόσεξε μόνο μην την ξεχάσεις για πολλή ώρα στην κατάψυξη, γιατί μετά θα πρέπει να την φας με το κουτάλι ως παγωτό.
Γέμισε μέχρι τη μέση τα ποτήρια με θρυμματισμένο πάγο και στη συνέχεια τοποθέτησε σε αυτά την παγωμένη μαργαρίτα.