Αυτό το γούρι είναι ένα σύμβολο αγάπης, δημιουργικότητας και σταθερότητας

Για να ξεκινήσει το 2024 με τους καλύτερους οιωνούς.

Elle 14 Δεκ. 23
Αυτό το γούρι είναι ένα σύμβολο αγάπης, δημιουργικότητας και σταθερότητας

Η Christiana Kafa παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Γούρι του 2024, βασισμένη στην κομψότητα και την καινοτομία που πάντοτε χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της.

Εμπνευσμένο από το συναρπαστικό ταξίδι της ψυχής, το Γούρι της Christiana Kafa, διηγείται μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, καθιστώντας κάθε στιγμή ένα μοναδικό κεφάλαιο στο ταξίδι της ζωής.

γούρι

Εν αρχή ήταν ο αριθμός 1, ο οποίος συμβολίζει την ατομικότητα και μέσα από το όμοιό του δημιουργεί τον αριθμό 2. Καθώς αυτοί οι αριθμοί συναντιούνται, προκύπτει ο Αριθμός 3 το παιδί τους, ένα σύμβολο χαράς και δημιουργικότητας. Οι τρεις είναι πλέον οικογένεια η οποία αναζητά σταθερότητα, ένα σπίτι με 4 τοίχους.

Το Γούρι 2024 αγκαλιάζει την ατομικότητα κάθε κατόχου, αντανακλά τη σύνδεση άνδρα και γυναίκας, αναδεικνύει την ουσία της αγάπης, της χαράς, της συντροφικότητας και αποτυπώνει την  επιθυμία για σταθερότητα.

Κατασκευασμένο από ασήμι 925 και επιχρύσωση 18κ με λεπτομέρειες από ζιρκόν, το Γούρι του 2024 ακτινοβολεί απλότητα και κομψότητα. Είναι διαθέσιμο για αγορά αποκλειστικά διαδικτυακά στο www.christianakafa.com. Αποκτήστε το σύμβολο και κάντε το μέρος της προσωπικής σας συλλογής.

γούρι

Από το 2014, το brand Christiana Kafa μας μεταφέρει σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένου στυλ και αβίαστης κομψότητας. Με έξι χρόνια συμμετοχής στη δημιουργία του ετήσιου Βραχιολιού κατά του Καρκίνου του Μαστού για το Madame Figaro Cyprus, η Christiana Kafa αναδεικνύεται ανάμεσα στα 9 πιο αγαπημένα ελληνικά brands κοσμήματος.

Αναζητείστε τις συλλογές online, ανακαλύπτοντας τα μαγευτικά κομμάτια σε χρυσό 14 καρατίων, 18 καρατίων και ασήμι 925. Επισκεφτείτε το showroom στην Αθήνα (Περικλέους 21, Σύνταγμα) ή επιλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν στο www.christianakafa.com.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: