Ανακαλύψτε τη νέα σειρά αξεσουάρ από την Elisabetta Franchi

Η νέα σειρά ονομάζεται Suite C και αποτελείται από 5 διαφορετικές τσάντες και μια ζώνη που αποπνέουν ένα ρομαντικό και κομψό στυλ.

Elle 12 Μαΐ. 21
Ανακαλύψτε τη νέα σειρά αξεσουάρ από την Elisabetta Franchi

Η Elisabetta Franchi παρουσιάζει μια νέα σειρά αξεσουάρ που χαρακτηρίζεται από κομψή και θηλυκή σχεδίαση – το σήμα κατατεθέν του οίκου. Η νέα σειρά ονομάζεται Suite C και αποτελείται από 5 διαφορετικές τσάντες και μια ζώνη που αποπνέουν ένα ρομαντικό και κομψό στυλ.

Elisabetta Franchi

Μέσω αυτής της γραμμής αξεσουάρ, η Elisabetta Franchi επιθυμεί να ενώσει τις έννοιες ‘’θηλυκότητα’’ και ‘’κομψότητα’’ που διακρίνουν την αισθητική και τη φιλοσοφία των δημιουργιών της. Η παλέτα αντικατοπτρίζει τα χρώματα που συμβολίζουν το brand: μαύρο, βανίλια και ροζ-καφέ. Οι τσάντες είναι διαθέσιμες σε πέντε διαφορετικά μεγέθη για κάθε στιγμή της ημέρας και μια ζώνη με λογότυπο. Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας που αποτελείται από πλεκτή μικρο-αλυσίδα συνδυασμένη με βελούδο νάπα effect, υλικό.

 

Elisabetta Franchi

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Elisabetta Franchi shop-in-shop στο Eponymo Golden Hall, στα Eponymo stores και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Elisabetta Franchi

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: