DKNY: Με τη νέα της καμπάνια “DO YOUR THING”, μας προκαλεί να ζήσουμε την κάθε στιγμή κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάμε!

Το εμβληματικό fashion brand ανανεώνεται και επανατοποθετείται.

Elle 20 Οκτ. 21
DKNY: Με τη νέα της καμπάνια “DO YOUR THING”, μας προκαλεί να ζήσουμε την κάθε στιγμή κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπάμε!

Για τρεις δεκαετίες, η DKNY εκπροσώπησε την επιτομή του City Style δημιουργώντας look με άποψη. Υποστήριξε στο έπακρο τα όσα πρεσβεύει, αψηφώντας το ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας και τις τάσεις, τοποθετώντας στο επίκεντρο τις ξεχωριστές προσωπικότητες που φορούν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του brand.

Το εμβληματικό New York brand έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στυλ. Στα τελευταία 30 χρόνια της ιστορίας της, η DKNY κατάφερε να αλλάξει τους κανόνες της μόδας, δημιουργώντας τη δική της αισθητική σχολή. Και το ίδιο θα κάνει και τώρα!

DKNY

Η DKNY ανανεώνεται και επανατοποθετείται! Συνδέοντας τις αξίες της ιστορίας της με τις ατομικές αξίες των ανθρώπων που την απαρτίζουν και σχεδιάζοντας ένα συναρπαστικό αύριο, το σήμα έρχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τη νέα του εικόνα.

Σήμερα με περισσότερο πάθος από ποτέ, η DKNY ενισχύει την αυτοέκφραση μέσα από προτάσεις στυλ που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της πραγματικής ζωής. Η ίδια η συλλογή της έρχεται να τιμήσει και να αναδείξει τη διαφορετικότητα, παρέχοντας εναλλακτικές προτάσεις για διαφορετικές ανάγκες. Είναι μία καινούρια ημέρα στη DKNY και ελπίζουμε να την «κάνεις δική σου».

DKNY

Η DKNY πιστεύει ότι η αυτοέκφραση βασίζεται στην αντίληψη. Ποια είναι για εσένα τα σημαντικά; Τι σου φέρνει χαρά; Πως βλέπεις τον κόσμο και τη θέση σου σε αυτόν; Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν μοναδικό. Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY κάτω από το “moto” “DO YOUR THING”, εμπνεύστηκε από ανθρώπους καθημερινούς, για τους οποίους, όμως, η αυθεντικότητα είναι τρόπος ζωής. Αυτή η πολυσυλλεκτική ομάδα επιδραστικών ατόμων, έχει περισσότερα κοινά παρά διαφορές, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάνουν απλά αυτό που αγαπούν. Εσένα ποιο είναι το δικό σου πάθος, αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις;

DKNY

DKNY 24/7

Η DKNY πάντα πίστευε στον σχεδιασμό για την πραγματική ζωή. Από το επαναστατικό ντεμπούτο των 7 ευκολοσυνδύαστων κομματιών της DONNA KARAN, η DKNY ως σήμα είναι ο πρωταθλητής της προσέγγισης ‘’σκέψου λιγότερο, ζήσε περισσότερο’’ σε ότι αφορά τις στυλιστικές επιλογές, ενώ ταυτόχρονα δεν παύει να προωθεί και να εξυπηρετεί το προσωπικό στυλ, έναντι των τάσεων.

DKNY

Αυτό το φθινόπωρο μας παρουσίαζει την DKNY 24/7, μία capsule συλλογή βασισμένη σε έξυπνες σιλουέτες, σύγχρονα υποδήματα και ιδιαίτερες τσάντες & αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με την σωστή ισορροπία σε ότι αφορά τις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά κομμάτια τα κενά που τυχόν υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Αναγεννημένα από την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας, αυτά τα έξυπνα, βασικά κομμάτια δημιουργούν έναν ευέλικτο χαρακτήρα σε κάθε ντουλάπα, καθώς συνδυάζονται εύκολα ενώ παραμένουν διαχρονικά.

DKNY

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT