Ένα νέο fashion destination εγκαινιάστηκε στο πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης

Ένας contemporary νέος χώρος όπου συγκεντρώνει όλα τα νέα γυναικεία fashion brands και trends,

Elle 22 Μαΐ. 24
Ένα νέο fashion destination εγκαινιάστηκε στο πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης

Το πολυκατάστημα notos Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε πρόσφατα το επίσημο opening ενός νέου fashion destination, με ένα fashionable event στο οποίο παρευρέθηκαν λάτρεις της μόδας, φίλοι και γνωστοί του εμπορικού χώρου, καθώς και επιχειρηματίες, τοπικές αρχές, media, KOLs και influencers.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το “THE FASHION BOX”, το οποίο είναι το νέο shop in a shop στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος notos στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένας contemporary νέος χώρος, όπου συγκεντρώνει όλα τα νέα γυναικεία fashion brands και trends, όπως: Favorite Daughter, Herve Leger, Iro, Marques Almeida, Rixo, Stine Goya, August, Nimo, Adolfo Dominguez, ΜΕ369, Jimmy Crystal New York.

notos

notos

 

Τη μουσική επιμέλεια του event ανέλαβε η γνωστή DJ Άννα Μαρία Παπαγιάννη, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας με ανεβαστικούς ρυθμούς, ενώ τη βραδιά πλαισίωσαν οι εκλεπτυσμένες γεύσεις του B.Exclusive Catering με τη φροντίδα της Χρύσας Κονιόρδου, καθώς και τα δροσιστικά cocktails με την ευγενική χορηγία της Campari Hellas μέσω του Ιταλικού aperitif Aperol Spritz και με το μήνυμα “Join the Joy”, τα οποία ενθουσίασαν τους καλεσμένους.

notos

notos

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT