Ένα ψηφιακό ταξίδι στο ιστορικό αρχείο του Salvatore Ferragamo

Πρόκειται για μια ανεκτίμητη συλλογή από έγγραφα, πατέντες, πρωτότυπα και προϊόντα που μαρτυρούν έναν αιώνα λαμπρότητας και πάθους από τη δεκαετία του 1920 μέχρι σήμερα.

Elle 16 Φεβ. 21
Ένα ψηφιακό ταξίδι στο ιστορικό αρχείο του Salvatore Ferragamo

Ένα ονειρικό ταξίδι το οποίο φέρνετε στο μυαλό σας, μια εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για τους λάτρεις του Ferragamo. Μετά την ανανέωση του site ferragamo.com, την εικονική περιήγηση στις μπουτίκ και την έκθεση Sustainable Thinking, τώρα η καρδιά του οίκου μόδας – το Ιστορικό Αρχείο του – έχει ψηφιοποιηθεί, αποτελώντας ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χώρο και το χρόνο, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε από τη δική σας συσκευή, καθώς εξερευνάτε τις δημιουργίες του οραματιστή Salvatore Ferragamo και μαθαίνετε πώς βοήθησε να γραφτεί η ιστορία των παπουτσιών και της διεθνούς μόδας.

Το αρχείο, που ξεκίνησε αρχικά από τον Salvatore Ferragamo και μετέπειτα εμπλουτίστηκε από την κόρη του Fiamma, βρίσκεται τώρα υπό τη διαχείριση του Fondazione Ferragamo, που το έχει επεκτείνει σε μια τεράστια, προσεκτικά δομημένη και άρτια οργανωμένη συλλογή πηγών με βάση τα υψηλότερα πρότυπα της διατήρησης.

Πρόκειται για μια ανεκτίμητη συλλογή από έγγραφα, πατέντες, πρωτότυπα και προϊόντα που μαρτυρούν έναν αιώνα λαμπρότητας και πάθους από τη δεκαετία του 1920 μέχρι σήμερα.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το αρχείο, διαθέσιμο στα ιταλικά και τα αγγλικά, στην ιστοσελίδα ferragamo.com στο τμήμα του μουσείου, αλλά και στην ιστοσελίδα του Fondazione Ferragamo, fondazioneferragamo.it, μέσα από διάφορα ψηφιακά ευρήματα όπως 360°εικόνες υψηλής ευκρίνειας, σημεία πληροφοριών, βίντεο και λεπτομερή διαγράμματα. Το Ιστορικό Αρχείο του οίκου βρίσκεται στο νέο ειδικά ανακαινισμένο σημείο, στον όροφο πάνω από τη Μανόβια, την καρδιά της παραγωγής υποδημάτων Ferragamo.

Θα οργανωθούν ξεναγήσεις και ειδικά διαδικτυακά προγράμματα όσο αναμένεται η φιλοξενία επισκεπτών αυτοπροσώπως.

Σύνδεσμοι για την ξενάγηση:

VIRTUAL TOUR IN ITALIAN

VIRTUAL TOUR IN ENGLISH

Οι συλλογές του οίκου Ferragamo διατίθενται στην Ελλάδα στις ομώνυμες boutique Salvatore Ferragamo, καθώς και στα καταστήματα Kalogirou και το ανανεωμένο website kalogirou.com.

Salvatore Ferragamo Boutiques
City Link Boutique: Σταδίου 4, Αθήνα
Golden Hall Boutique: Λ. Κηφισιάς 37Α, Μαρούσι

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT