Έρχεται η κλήρωση ALUMILIA στις 3/7: Ένα Nissan Qashqai Hybrid περιμένει τον τυχερό συνεργάτη της ALUMIL!

Μια μεγάλη κλήρωση, με πλούσια δώρα για κατασκευαστές & εμπόρους του δικτύου συνεργατών της ALUMIL.

Elle 22 Ιουν. 23
Έρχεται η κλήρωση ALUMILIA στις 3/7: Ένα Nissan Qashqai Hybrid περιμένει τον τυχερό συνεργάτη της ALUMIL!

Ο 3ος κύκλος του πρωτοποριακού προγράμματος επιβράβευσης συνεργατών της ALUMIL πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. Όπως συνηθίζεται τα 3 χρόνια που βρίσκεται σε εξέλιξη το ALUMILIA, το κλείσιμο κάθε κύκλου συνοδεύεται από μια μεγάλη κλήρωση, με πλούσια δώρα για κατασκευαστές & εμπόρους του δικτύου συνεργατών της ALUMIL.

Το πρόγραμμα που έγινε θεσμός

Οι ισχυρές συνεργασίες και η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης αποτελούν σημαντικά κομμάτια της εταιρικής κουλτούρας της ALUMIL. Αυτά ήταν άλλωστε τα βασικά κίνητρα για την προ τριετίας δημιουργία ενός μοναδικού, για τα δεδομένα του κλάδου, προγράμματος επιβράβευσης. Το 2020, το ALUMILIA ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, ως ένα πρόγραμμα συλλογής πόντων από πλευράς των συνεργατών της εταιρείας, βάσει των αγορών που πραγματοποιούσαν. Οι πόντοι αυτοί εξαργυρώνονταν άμεσα σε δώρα της επιλογής των συμμετεχόντων, συνιστώντας έτσι μια ξεχωριστή αλυσίδα συνεργασίας και ανταπόδοσης. Τρία χρόνια μετά, το ALUMILIA συνεχίζεται ακάθεκτο, με ολοένα και περισσότερους συνεργάτες της εταιρείας να συμμετέχουν σε αυτό.

Μεγάλη ποικιλία δώρων στον 3ο κύκλο ALUMILIA

Όσο περισσότερους πόντους συλλέγει ένας συνεργάτης της ALUMIL στο πρόγραμμα επιβράβευσης, τόσο μεγαλύτερο εύρος δώρων μπορεί να καλύψει μέσω της εξαργύρωσής τους. Φέτος, για ακόμη μια φορά, η ποικιλία είναι μεγάλη και περιλαμβάνει διάφορα gadgets και προϊόντα τεχνολογίας, εργαλεία υψηλής ποιότητας, οικιακό εξοπλισμό, ρουχισμό κ.λ.π. Σημειώνεται ότι η λήψη πόντων από αγορές ολοκληρώνεται στις 12 Ιουνίου 2023, ενώ η εξαργύρωσή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 3 Ιουλίου 2023.

ALUMIL

Η μεγάλη κλήρωση και το δώρο της χρονιάς

Όπως και με τις προηγούμενες δύο εκδοχές του προγράμματος, έτσι και φέτος, η ALUMIL επιφυλάσσει στους συνεργάτες της μεγάλα δώρα στην αυλαία του 3ου κύκλου. Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση που θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος, είναι η συμπλήρωση του ορίου πόντων που απαιτείται, δηλαδή 15.000 πόντους για κατασκευαστές και 150.000 πόντους για εμπόρους.

H μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, με το «δώρο της χρονιάς» να είναι ένα Nissan Qashqai Hybrid Elite edition, που θα κερδίσει ένας τυχερός κατασκευαστής!

Αναλυτικά, η κλήρωση του Ιουλίου θα περιλαμβάνει:

  • Ένα Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140PS Hybrid Elite – Για κατασκευαστές
  • Πρέσες ALUMIL – Για κατασκευαστές
  • Ένα ταξίδι αξίας 5.000€ – Για εμπόρους
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT